Deelnemer

Onze deelnemers zijn ouderen, mensen met een beperking, mensen met (tijdelijke) blessures die niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen – maar die wel graag willen fietsen.

Wilt u graag fietsen, maar twijfelt u of fietsen haalbaar is voor u? Meldt u zich gerust aan. Wij kunnen advies inroepen van de ergotherapeut van Ergopluspunt. Ook overleggen we indien nodig met uw eigen ergotherapeut of fysiotherapeut. Soms is het mogelijk om met uw eigen ergotherapeut een proefrit te maken.

Deelnemers maken eerst een proefrit, daarna betaalt u als een bijdrage in onze kosten € 15,00 per jaar.

Alt Text

Deelnemers over Fietsmaatjes

 • “Alleen durf ik niet het verkeer in. Als er iemand met mij meegaat lukt het wel.”
 • “Mijn kinderen zijn heel druk, die hebben weinig tijd om met mij mee te gaan”
 • “Vroeger ging ik altijd fietsen samen met mijn man. Sinds hij is overleden kom ik de deur minder uit”
 • Hoe kan ik veilig deelnemen aan het verkeer, nu ik minder goed kan zien?”
 • “Door mijn reuma heb ik veel minder energie en doen mijn gewrichten pijn. Ik vind het fijn om samen te fietsen. Dan weet ik dat ik altijd weer thuis kan komen.”
 • “Door de Parkinson is mijn evenwicht verminderd. Fietsen op een gewone fiets is gevaarlijk.”

Aanmeldformulier Deelnemer

* Verplicht veld             Voor vragen kunt u altijd mailen naar info@fietsmaatjeszuidkennmerland.nl of bellen met 06 21567213  Lees hier onze privacyverklaring.

  Geef aan vanuit welke locatie(s) u bij voorkeur wilt fietsen: Maak grijs door op een locatie te klikken. Hou de Ctrl-toets ingedrukt om meerdere locaties te selecteren.

  Heeft u al een bepaald fietsmaatje met wie u wilt gaan fietsen. Geef dat dan hier aan. Naam:

  Ik geef hierbij toestemming aan de stichting Fietsmaatjes Zuid-Kennemerland voor het opslaan van de bovenstaande gegevens, zodat de stichting op verschillende manieren contact met mij kan opnemen.