Steun ons

Voor de stichting Fietsmaatjes Zuid-Kennemerland staat, naast het plezier in het fietsen, veilig en verantwoord fietsen hoog in het vaandel. Waar nodig krijgt de stichting daarbij advies van de juiste professionals.

Wij verwachten veel van onze coördinatoren, zowel als het gaat om het werven en begeleiden van de vrijwilligers als het gaat om de contacten met de zorginstellingen. Een beperkte vrijwilligersbeloning moet zorgen voor extra betrokkenheid van deze voor de stichting cruciale groep.

Het is ons doel dat alle fietsen voorzien zijn van twee goede accu’s en andere noodzakelijke accessoires. Daarnaast draagt de stichting bij in het overige noodzakelijke onderhoud van de duofietsen.

Om alle potentiële deelnemers te bereiken, is het belangrijk dat er voldoende aan promotie en voorlichting wordt gedaan.

Dit alles kost natuurlijk geld en daarom zoekt de stichting ondersteuning van fondsen, bedrijven en particulieren om dit mogelijk te maken.

De stichting is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling door de belastingdienst. Dit betekent dat donaties en giften in veel gevallen aftrekbaar zijn voor de inkomsten- of winstbelasting.

Alt Text
Alt Text

Wat wij u kunnen bieden

 • Alle donateurs die meer dan €1.000 per jaar doneren zullen met een klikbaar logo vermeld worden op onze website.
 • Alle donateurs die meer dan €3.000 per jaar doneren zullen tevens met hun logo worden vermeld op posters en flyers.
 • Indien gewenst krijgen alle donateurs de nieuwsbrief van Fietsmaatjes Zuid-Kennemerland automatisch toegestuurd.
 • Daarnaast is het mogelijk om specifieke evenementen, zoals een gezamenlijke bijeenkomst voor alle locaties, te sponsoren.

Voor vragen over de mogelijkheden, kunt u een mail sturen aan admin@fietsmaatjeszuidkennemerland.nl

Als u ons direct een donatie wilt doen toekomen, kan dat via het rekeningnummer NL29 RABO 0342 2732 48 t.n.v. Stichting Fietsmaatjes Zuid-Kennemerland.

Wij stellen het op prijs als dit via het onderstaande formulier aan ons door wilt geven. Bij voorbaat zeer veel dank!

  Ik geef hierbij toestemming aan de stichting Fietsmaatjes Zuid-Kennemerland voor het opslaan van de bovenstaande gegevens, zodat de stichting op verschillende manieren contact met mij kan opnemen.

  Onze Supporters

  Alt Text
  Alt Text
  Alt Text

  En een sponsor die onbekend wenst te blijven.

  Onze Partners

  Alt Text
  Alt Text
  Alt Text
  Alt Text
  Alt Text